Novoth autószerviz

Árak

2017 január 01.-től érvényes árak:

Rezsióradíj:

Motordiagnosztika: 10 000 Ft + ÁFA/óra;

Egyéb javítások (pl. motorgenerál, fékjavítás...): 10 000 Ft + ÁFA/óra. 

Műszerhasználati díj: 4000 Ft + ÁFA.

Hibatároló olvasás-törlés: 4000 Ft + ÁFA.

Minden kedves ügyfelünknek 20 % kedvezményt biztosítunk minden utángyártott alkatrész listaárából, és 15 %-ot a kenőanyagokéból. Nagyobb összegű alkatrész cseréjekor, például kettőstömegű lendkerék és kuplungszett esetén ez a kedvezmény 30 % is lehet. Így a javítás végösszege jóval olcsóbb lehet, mint egy alacsonyabb rezsióradíjjal, de "teliáras" alkatrészárral számlázott munka.

Ez a kedvezményszámítás a gyári alkatrészekre nem vonatkozik.  Ezzel az árképzéssel a karbantartás, mechanikai javítás (pl. fék, stb...) szolgáltatásunk jellemzően nem drágul, a motordiagnosztika ára viszont emelkedik. A beépített alkatrészekről cikkszámokkal munkalapot állítunk ki, amit az ügyfeleinknek az autó átadásakor odaadunk.

 

 Egy autó hibájának a feltárására fordított munkaidő előre nem határozható meg. Egy fékbetétcsere, vagy egy időszakos szerviz esetén adható viszonylag pontos árajánlat. A diagnosztikai munka során kiszámlázásra kerül egy egyszeri műszerhasználati díj, és az eltöltött munkaidő felszorozva a rezsióradíjjal. Általánosan elmondható, hogy a hibafeltárások többsége belefér 2-5 órás időkeretbe.

 A munkánk során csak legális szoftvereket, műszereket használunk. A motorjavításokhoz szükséges célszerszámokat beszerezzük. Nem tudunk az árainkkal versenyre kelni illegálisan működő műhelyekkel, de ez nem is a célunk.

Megosztás