Kapcsolat

Novoth Autó Kft.

1103 Budapest; Gyömrői út 150. (EVIG vállalkozói park)

Telefon: +36 1 920 1773

Mobil: +36 30 523 1358

E-mail:

Munkafelvétel, időpont egyeztetés: 

munkafelvetel@novothauto.hu

Egyéb:  novoth@novothauto.hu

Ügyfélfogadás csak előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

A műhelyünk kis kapacitással működik, a munkánk jellegéből adódóan időnként előfordulhat bizonyos mértékű időbeni csúszás, ezért a vizsgálat helyszíni megvárására ritkán van lehetőség. Ha igényli, a gépjármű átvétele után a Kőbánya-Kispesti metróvégállomásra kiszállítjuk.

Tájékoztatom a tisztelt érdeklődőket, hogy javítási időpontot átmenetileg csak telefonon tudunk egyeztetni a kapcsolat menüpontban található időszakban, és MOBIL telefonszámon!

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket maximális minőségű szolgáltatással tudjuk kiszolgálni, elengedhetetlen, hogy a műhelyben lévő autókra koncentráljunk. Kérem, hogy a telefonos elérhetőségeken csak 08:00-10:00 között keressenek, ha nem éppen a nálunk lévő, javítás alatt álló autóról van szó!

Kérem, küldje el e-mailben az autója adatait (típus, évjárat, motorkód, alvázszám, teljesítmény), az Ön telefonszámát és írja le, milyen hibajelenséget tapasztal. Az időpontegyeztetés megerősítésére célszerű használni a mobilszámomat. Előfordul, hogy a műhelyben olyan zaj van, hogy nem halljuk a telefont, vagy éppen autót tologatunk, ezért megértésüket és későbbi próbálkozásukat kérem a kapcsolat felvételére!

TÉRKÉP