Novoth autószerviz

Kapcsolat

Novoth Autó Kft.

1103 Budapest; Gyömrői út 150. (EVIG vállalkozói park)

Mobil: +36 30 523 1358 hétköznap 08:00-10:00 között hívható!

E-mail: novoth@novothauto.hu Időpontegyeztetés telefonon, árajánlat-készítés az autó átvizsgálása után lehetséges. Kérem, autóvásárlási tanácsadás okán ne írjanak, ezekre a kérdésekre nincs kompetens válaszom!

Kérem, olvasson tovább!

 

Ügyfélfogadás csak előzetes egyeztetés alapján lehetséges!

A műhelyünk kis kapacitással működik, a munkánk jellegéből adódóan időnként előfordulhat bizonyos mértékű időbeni csúszás, ezért a vizsgálat/javítás helyszíni megvárására ritkán van lehetőség.

Tájékoztatom a tisztelt érdeklődőket, hogy javítási időpontot csak telefonon tudunk egyeztetni a kapcsolat menüpontban található időszakban, és MOBIL telefonszámon! Árajánlatot az autó átvizsgálása után tudok készíteni. A beérkező levelek mennyisége miatt lehetetlen, hogy autóvásárlási, vagy egyéb tanácsadással szolgáljak, illetve a kompetenciáim sem feltétlenül megfelelőek ahhoz, hogy meg tudjam válaszolni, Önnek milyen autó lenne a megfelelő. 

Annak érdekében, hogy ügyfeleinket maximális minőségű szolgáltatással tudjuk kiszolgálni, elengedhetetlen, hogy a műhelyben lévő autókra koncentráljunk. Kérem, hogy a telefonos elérhetőségen csak 08:00-10:00 között keressenek, ha nem éppen a nálunk lévő, javítás alatt álló autóról van szó!

Köszönöm, hogy elolvasta kérésemet!

Novoth TiborTÉRKÉP

 

 

Megosztás